VÄLKOMMEN!

Helena heter jag som bloggar här på Luddiss. Jag är en tvåbarnsmamma som på deltid ägnar mig åt mitt stora intresse att designa och skapa för och till barn. Sedan 2012 är Luddiss ett registrerat företag och ni hittar mina produkter på luddiss.se
Här får ni ta del av vad som inspirerar mig i livet och det blir allt från familj, heminredning och såklart en hel del Luddiss.

tisdag 8 juli 2014

Sommaren är äntligen här!

Hej gott folk!

Haklappstyger på rulle!

Eftersom att Luddiss både har ett facebookkonto (facebook.com/luddiss) och ett konto på instagram (@luddiss.se) så blir bloggandet lite sporadiskt. Jag vill däremot inte helt släppa bloggen för jag gillar verkligen att blogga.

Nu är sommaren äntligen här och det sys sommarklänningar, shorts och linnen i luddissverkstaden. Mina två stackars barn får vara provdockor, ibland till deras glädje men oftast för att slippa höra mamma tjata. Som tur är har Luddiss fått sin första brandrep, Ylva, dotter till Marie som driver bloggen whatiwant.se så nu behöver inte mina egna knattar vara modeller till allt!:-)

Söta Ylva i sin Luddissklänning "Belle"

Luddiss är också i ett skede där vi söker nya återförsäljare så om ni känner någon som driver en barnbutik eller annan butik där tex vimplar och filtar kan passa så tipsa gärna om Luddiss!:-)


Idag bär det av till badet med väskan full av pannkakor och melon!

Ha en härlig dag!

1 kommentar:

 1. Vilken fin verksamhet du byggt upp, du
  är ju så duktig på och sy och designa, det
  kommer jag ihåg. Och jodå, jag bloggar på.
  Är ju intresserad av foto så bloggen blir en
  förlängning av det.
  Kramar/AM

  SvaraRadera